Every day u get these BN politicians asking the rakyat to change their lifestyle. Mangkuk Menteri Penerangan Ahmad Shabery Cheek suruh Ubah cara hidup!! NAK UBAH MCM MANA LAGI?!!!!! Dah berzaman tak pergi cuti, jarang makan kat luar ( makanan kat luar tu pon bukan nye bersih sangat, dengan banyak msg, barangan mentah diragui halalnye). Tak lepak kat kedai maplee.

This idiot has this to say:

“Kita akan membetulkan tabiat…mula-mula kita ambil tindakan. Daripada tindakan itu menjadi tabiat…tindakan untuk merubah pembentukan budaya tidak membazir, budaya lebih jimat dan budaya sayangkan negara.

Hellooooo, empty head, betulkan tabiat!!!!! ambil tindakan!!! ewah ewah , banyak cantik, sedap mulut nye . See what i mean when when these kind of idiots still want to think for us, as though we have no brains to think. From way back, its been like this, thinking for the rakyat, without being asked. Lets see what kind of action they want to implement. Ni nak straightaway implement la, without studying the consequences which we have to bear. Their motto ” Implement first, repercussion don’t care la. Rakyat tanggung.

Heee, dah kalau takde modal lain, just shut the f………. up la. Tak la sakit hati rakyat dengar nasihat bodoh ni.

Now another shocker from DBKL. parking rates UP 7 days/week and extended from 7.30 to 10pm!!!!

DBKL ni macam nak compete lak ngn Bn goven, minyak naik, diaorang pon nak naikkan parking, baca la disini:-

http://klpos.com/v2/index.php?option=com_content&task=view&id=1572&Itemid=0

EVERY DAY we get news like these and its depressing.

Advertisements